Утре повеќе улици низ Скопје без струја - еве точно каде

Поради технички зафати во електро-мрежата од страна на Екипите на ЕВН Македонија, во вторник, 14-ти февруари, во одреден период од денот без снабдување со електрична енергија ќе останат повеќе улици во скопските општини.

 

Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од улицта „Партизански пат“ во село Драчево, oпштина Кисела Вода.

Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од улицата „Мите Богоевски“, подулица бр. .7, во општина Аеродром.

Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од улицата „Мелничка“, во општина Шуто Оризари.

Од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од улицата „Ѓорѓи Сугарев“ бр. 12, во општина Кисела Вода.

Од 11:00 до 14:30 часот, корисниците од улица 1 и улица 2 во Долно Лисиче, во општина Аеродром.Од 10:00 до 14:30 часот, корисниците од улицата „Тодор Чангов“, подулици бр. 13 и бр. 48, во општина Аеродром.

Loading...