Демолиран штаб на СДСМ

Рано утринава е демолиран штабот на СДСМ во населбата Карпош, Битола.

 

Имено, искршени се стакла и уништен е инвентарот.

По направениот увид од страна на секторот за внатрешни работи во Битола, се преземаат мерки за откривање на сторителите.

 

Loading...