Утре без струја делови на Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД, е добиенa информација дека на ден 12.05.2017 година (петок) поради закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат следниве улици и населби:

 

-во периодот од 08:30 до 10:30 часот корисниците од дел од ул. Саса бр. 32. (Општина Кисела Вода)

-во периодот од 12:30 до 15:00 часот корисниците од Бул. Борис Трајковски бб, објектите на влезот на Стакларница, ресторанот Мандра, БА Компани и околината. (Општина Кисела Вода)

-во периодот од 09:00 до 10:00 часот корисниците од делови од улиците Брсјачка Буна, Пелагонија, Нов Живот и Злетовска. (Општина Шуто Оризари)

во периодот од 09:00 до 13:30 часот корисниците од дел од ул. 1 во с. Љубин. (Општина Сарај)

-во периодот од 08:30 до 09:30 часот корисниците од ул. Ѓорѓи Димитров бр. 21/1. (Општина Кисела Вода)

-во периодот од 10:05 до 14:05 часот корисниците од селата Рашче, Копаница, Бојане и дел од с. Кондово. (Општина Сарај), се наведува во информацијата на ЕВН./извор:Макфакс

Loading...