Дел од Центар утре без вода

Без вода утре (недела, 14 мај) од 8:30 ќе останат дел корисниците од булеварот „Св Климент Охридски“ и дел улицата „Максим Горки“ во Општина Центар.


Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со водоснабдување е поради отстранување дефект на затворач со пречник 100 мм, на булеварот „Св. Климент Охридски“ бр. 54, во Центар и ќе трае до неговото санирање.(Makfaks)

Loading...