Општина Центар реконструира три улици во Буњаковец

Триесет години старите улици Апостол Гусларот, Борка Талески и Стеван Јакимов Дедов ќе добијат нов лик.

 

Ударните дупки за кои граѓаните се жалеа кај градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, им создаваа големи проблеми на возилата во сообраќајот, но и на пешаците и нивната безбедност.

„Со ова Општина Центар ги довршува отпочнатите активности за обновување и санација на улиците и просторот во населбата Буњаковец, во делот околу основното училиште „Ј.Х. Песталоци“, соопшти Општината./извор:Макфакс

Loading...