Сите вести денес

article thumbnailИако според курсната листа сто српски динари имаат иста вредност на педесетина македонски денари, сепак доколку во својот дом ја имате банкнотата од 100 динари која е печатена во 1884-тата година...

вести

.

спонзориран линк:
Loading...