Внеси го твојот датум на раѓање и погледни што ќе се случи!

Интересна и возбудлива веб страница која навистина ќе ве заинтересира без разлика на тоа колку години имате.

Повеќе: Внеси го твојот датум на раѓање и погледни што ќе се случи!

ВЕРУВАМ ВО БОГ - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

Социјалната мрежа Facebook, која многумина ја критикуваа поради ширење лажни вести во текот на последните претседателски избори во САД, пронајде начин како да го реши овој проблем. Имено, тие започнаа да ги означуваат сите вести со сомнителна содржина.

Повеќе: Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

ФЕЈСБУК ДОБИ НОВА ИКОНА – Еве за што се работи

Новата опција на Фејсбук е наречена „Start Exploring” секција и служи за прикажување на постови од страни кои веќе сме ги лајкувале, но и работи за кои Фејсбук смета дека би можеле да ни бидат интересни, врз основа на анализата на нашиот профил.

Повеќе: ФЕЈСБУК ДОБИ НОВА ИКОНА – Еве за што се работи

„РИКНА" ФЕЈСБУК - Милион корисници со голем проблем

Корисниците на социјалната мрежа Фејсбук се жалат дека имаат проблеми ова утро.

Повеќе: „РИКНА" ФЕЈСБУК - Милион корисници со голем проблем

Страница 1 од 179

JW Player
JT Fixed Display