ФЕЈСБУК ДОБИ НОВА ИКОНА – Еве за што се работи

Новата опција на Фејсбук е наречена „Start Exploring” секција и служи за прикажување на постови од страни кои веќе сме ги лајкувале, но и работи за кои Фејсбук смета дека би можеле да ни бидат интересни, врз основа на анализата на нашиот профил.

Оваа икона изгледа како ракета и кога ќе се кликне на неа прикажува нов “њузфид”.

Покрај стандардните постови, во „Start Exploring” табот ќе се наоѓаат и виралните видео – снимки и актуелни, вирални вести.

Loading...

JT Fixed Display