ФЕЈСБУК ДОБИ НОВА ИКОНА – Еве за што се работи

Новата опција на Фејсбук е наречена „Start Exploring” секција и служи за прикажување на постови од страни кои веќе сме ги лајкувале, но и работи за кои Фејсбук смета дека би можеле да ни бидат интересни, врз основа на анализата на нашиот профил.

Повеќе: ФЕЈСБУК ДОБИ НОВА ИКОНА – Еве за што се работи

Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

Социјалната мрежа Facebook, која многумина ја критикуваа поради ширење лажни вести во текот на последните претседателски избори во САД, пронајде начин како да го реши овој проблем. Имено, тие започнаа да ги означуваат сите вести со сомнителна содржина.

Повеќе: Повторно измени на Фејсбук - Сега почна и со...

Страница 4 од 182