ПОМАГА НА СИТЕ - СПОДЕЛИ ВО ЧЕСТ НА СВЕТА ПЕТКА

БОЖЕ БЛАГОСЛОВИ ГО ОВОЈ ДЕН . АМИН

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Митровден (лок. Митроен) — голем христијански празник посветен на светиот великомаченик Свети Димитриј, кој се празнува на 8. ноември. Празникот се слави на целиот Балкански полуостров. Традиционално, Митровден го означувал почетокот на студеното време (зимата).

 

Повеќе: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - Денеска го празнуваме Св Димитриј

Митровден (лок. Митроен) — голем христијански празник посветен на светиот великомаченик Свети Димитриј, кој се празнува на 8. ноември. Празникот се слави на целиот Балкански полуостров. Традиционално, Митровден го означувал почетокот на студеното време (зимата).

 

Повеќе: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - Денеска го празнуваме Св Димитриј

ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Митровден (лок. Митроен) — голем христијански празник посветен на светиот великомаченик Свети Димитриј, кој се празнува на 8. ноември. Празникот се слави на целиот Балкански полуостров. Традиционално, Митровден го означувал почетокот на студеното време (зимата).

 

Повеќе: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МИТРОВДЕН - СПОДЕЛИ ЗА ЗДРАВЈЕ

Страница 10 од 178