ФОТО - Со натпис "ПУТИН 7" на својот грб младо момче влета на теренот - обезбедувањето на супер купот во акција!

Момче со натпис на грбот Путин 7 влета на теренот веднаш по завршувањето на натпреварот на Супер купот.

Обезбедувањето веднаш реагираше.

фото принтскрин/squawkanews/twitter

Loading...