Почина најпознатиот милијардер на светот!

Познатиот американски милијардер Дејвид Рокфелер почина во 101 година, јавуваат агенциите.

 

Рокфелер бил американски банкар, јавно најистакнат, воедно и најстар член на екстремно богатото семејство Рокфелер.

Во својот живот Рокфелер успеал да оствари влијание достојно за наследство на една од најмоќните капиталистички династии во историјата.

Loading...