Се сруши патнички авион, се стравува дека нема преживеани!

Патнички авион на компанијата South Supreme Airlines, со 44 патници, се срушил денеска при слетување на аеродром во Јужен Судан.

 

Медиумите пренесоа дека во авионот се наоѓале 44 патници, а се стравува дека нема преживеани.

Од друга страна, некои локални медиуми објавија дека во несреќата нема загинати, но дека голем број патници се повредени.