Знаете ли што се случува кога нуклеарна бомба ќе експлодира под земја?! (ВИДЕО)

Сите го знаеме фактот дека нуклеарната бомба може да предизвика огромни штети кога би експлодирала на земјината површина. Но, дали знаете што се случува кога таква бомба ќе експлодира под земја?!

 

Ова ви е единствена прилика да го откриете одговорот на тоа прашање.

Погледнете што се случило:

Loading...