Вежби кои имаат ист ефект како да сте поминале еден час во теретана

Доколку сте залежале во последно време и немате воља да посетувате теретана, овие вежби се идеални за вас.

 

Секој ден можете да одвоите по четири минути и ќе имате тело како да сте поминувале еден час во теретана.

Погледнете ги вежбите:

Loading...