Пронајден лек против деменција?

Научниците се надеваат дека успеале да пронајдат лек што ги спречува сите невродегенеративни болести на мозокот, вклучувајќи ја и деменцијата, соопшти Советот за медицински истражувања на Велика Британија.

Повеќе: Пронајден лек против деменција?
Loading...

ПОСЛЕДИЦИТЕ СЕ КАТАСТРОФАЛНИ: Еве зошто НЕ СМЕЕТЕ да мешате алкохол и енергетски пијалаци!

Голем број луѓе конзумираат алкохолни пијалаци, често во доцните часови, а во желба да „издржат што подолго“, земаат и енергетски пијалаци не помислувајќи колку таквите потези можат да им наштетат.

Повеќе: ПОСЛЕДИЦИТЕ СЕ КАТАСТРОФАЛНИ: Еве зошто НЕ СМЕЕТЕ да мешате алкохол и енергетски пијалаци!
Loading...

Горка Диња - Карела (Момордика Карантиа)

Горка Диња е од семејството на Кукурбитакeае (Cucurbitaceae), билка која расте во тропски и суптропски подрачја на средна и јужна Америка, Африка и Азија.

Повеќе: Горка Диња - Карела (Момордика Карантиа)
Loading...

ВАРУКЛИМ - ЗА КЛИМАТЕРИЧНИ ТЕГОБИ

Менопауза е времето кога доаѓа до последното менструално крвавење, а причината е циклично делување на хормоналните јајници на слузокожната материца ( ендометријум ).

Повеќе: ВАРУКЛИМ - ЗА КЛИМАТЕРИЧНИ ТЕГОБИ
Loading...

Револуција во борбата против ракот: Фондацијата на Мехран Кеш најавува нов метод за лекување

Фондацијата на Мехран Кеш ќе го објави своето големо откритие за борбата со ракот, соопшти Veterans Today.
Официјално откритието треба да биде објавено во вторник.

Повеќе: Револуција во борбата против ракот: Фондацијата на Мехран Кеш најавува нов метод за лекување
Loading...

СТОП ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - Варухемороидал

Хемороиди се натечени, проширени вени на аналниот отвор и крајниот дел на дебелото црево. Овој проблем настанува по зголемен притисок во крните садови во карлицата и настанува слично како кај проширени вени на нозете.

Повеќе: СТОП ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - Варухемороидал

Еректилна Дисфункција, што е тоа?

-Повеќе од 150 милиони мажи во светот патат од пореметување на ерекцијата. Меѓутоа само 10% од нив бара помош за својот проблем. Повеќето мажи не сакаат да признаат дека имаат сексуални проблеми.

Повеќе: Еректилна Дисфункција, што е тоа?

Оргиналната CH ALPHA со компонентата CH

CH Alpha е уникатен производ, произведен врз база на биоактивни колагенски пептиди. Производот има оригинално производство од компанијата Гелита и како таков под името CH Alpha се продава низ целиот свет, и истиот може да се провери на целокупната достапна мрежа на информации на светско ниво.

Повеќе: Оргиналната CH ALPHA со компонентата CH

Страница 9 од 144

JW Player
JT Fixed Display